Retningslinjer for personvern

Vi i Cinderella Eco Solution er opptatt av at du som kunde skal være trygg på at vi behandler de opplysningene du gir oss på en sikker måte.

Du kan stole på oss
Nedenfor kan du lese hvordan vi samler inn og behandler opplysningene om deg, hvilke parter vi samarbeider med, og hvordan du kan slette data om deg selv.

Vi følger Norsk lov
Cinderella Eco Solution er underlagt Norsk lov, og vi følger de til enhver tid gjeldende regler for personopplysninger og behandling av disse.

Siden vi er et globalt selskap, kan vi bli pålagt å bistå internasjonale myndigheter med informasjon. Dette knytter seg eksempelvis til eksportkontroll, økonomiske sanksjoner, sanksjoner, anti-korrupsjonsarbeid etc.

Du har rett til å få personopplysningene dine korrigert eller slettet
Du kan når som helst be oss om å rette opp uriktige personopplysninger, eller få lagt til nye opplysninger om du mener de vi har er ufullstendige. Du kan også når som helst be oss om å få personopplysningene dine slettet. I tillegg kan du pålegge oss begrensninger i behandlingen av personopplysningene dine. Ønsker du å oppdatere kontaktinformasjonen din?

Ring oss på 77 71 15 00 eller E-post: personopplysning@cinderellaeco.com

Når deler du informasjon med oss?
Det er frivillig å gi fra seg personlig informasjon. Eksempler på situasjoner der du deler dine personopplysninger er:

  • Registrerer ditt Cinderella produkt på våre hjemmesider
  • Oppretter en brukerprofil på cinderellaeco.com (my cinderella)
  • Handler på cinderellaeco.com
  • Registrerer deg på nett for å få tilsendt brosjyrer / manualer
  • Blir med i en konkurranse
  • Er i dialog med vårt kundesenter (f.eks. hjemlevering av reservedeler)

Vi vil bare be om personopplysninger som er nødvendige for det aktuelle formålet.

Cinderella Eco Solution sine kundeprofiler
Hos oss kan du ha to ulike kundeprofiler, og hvilke av disse du velger er avhengig av behovet ditt.

  1. Opprette en kundeprofil på cinderellaeco.com hvor du kan registrere ditt Cinderella produkt og ha en egen profil tilknyttet din Cinderella (My Cinderella). Din brukerprofil lagres på eksterne webservere, og Cinderella Eco har innhentet nødvendige databehandler avtaler slik at du kan være trygg på at din personlige informasjon ikke kommer på avveie. Du kan selv redigere dine innstillinger i profilen, og også slette profilen din i «my Cinderella» My Cinderella (App tilknyttet produktet) blir tilgjengelig fra 1. sept. 2018
  2. Cinderella Web shop er en løsning hvor man kan bestille våre produkter på nett, og hente og betale disse hos ønsket forhandler. Personlige opplysninger som legges igjen her oppbevares hos Cinderella Eco i inntil 3 år fra kjøpsdato. Opplysningene deles kun med valgt forhandler i webshoppen.


Informasjon knyttet til betaling og levering
Når du handler på cinderellaeco.com, må vi forsikre oss om at alle opplysninger rundt betaling og levering er kvalitetssikret. Innenfor disse områdene samarbeider vi med betrodde tredjeparter som Axbit AS og Thing kommunikasjon AS. Opplysningene dine blir lagret til vi er sikre på at handelen er trygt gjennomført. Det er Posten Norge og DB Schenker med underleverandører som er samarbeidspartnerne våre innenfor transport, og som sørger for at alle bestillinger blir levert til riktig adresse. Disse partnerne har bare tilgang til den informasjonen de trenger for å utføre tjenestene de leverer.

Deler vi din personlige informasjonen med andre?
Vi vil aldri selge eller utlevere dine personlige opplysninger til en tredjepart for bruk av informasjon til andre formål enn beskrevet i denne personvernerklæringen. Vi sikrer at dine personlige data er beskyttet når de sendes utenfor Cinderella-gruppen til betrodde samarbeidspartnere. Vi sørger for at tredjeparter holder dine data konfidensielle, og at det er prosesser på plass for å beskytte dine data. Hver tredjepart er forpliktet til å sørge for at dataene behandles i samsvar med loven.

Cookies / informasjonskapsler
Cookies er små informasjonskapsler som lagres i nettleseren din, og som husker hvilke sider du har besøkt. På cinderellaeco.com bruker vi cookies for å se hvordan kundene våre bruker nettsidene, slik at vi kan gjøre dem bedre og mer relevante. Cookies er knyttet til IP-adressen din, og er ikke knyttet til andre personlige opplysninger. Hvis du ikke ønsker at denne informasjonen skal registreres når du besøker cinderellaeco.com, kan du velge dem bort under "Internet options" i nettleseren din.

Tredjeparts cookies
Vi bruker cookies (informasjonskapsler) utstedt av tredjepart for å gi deg mer relevante annonser og tilbud i andre kanaler enn på cinderellaeco.com. Dette er data basert på innhold og sider du har besøkt hos oss. I tillegg innhenter vi statistikk om hvordan sidene våre blir brukt for å kunne forbedre brukeropplevelsen, og i den forbindelse bruke cookies for å kunne observere hvordan brukerne navigerer seg gjennom nettstedet. Informasjonen i informasjonskapslene vil bli aggregert (anonymisert) før de sendes til tredjepart, som vil si at vi ikke kan identifisere deg som person gjennom denne informasjonen. Tredjepartsaktører vi bruker er Facebook, YouTube og Google.

Annonsestyring
Vi benytter verktøy for styring av annonser og for å holde oversikt over trafikk fra betalte kanaler. Verktøyene vi bruker til dette er Facebook, Google og Adform. Disse verktøyene brukes for å vise annonsene våre på eksterne nettsider (som for eksempel nettaviser). Informasjonskapslene, eller cookies som de også kalles, brukes for å holde rede på hvilke annonser som vises, telle antall visninger, klikk osv. Dette gjøres på anonym basis, og kan ikke spores tilbake til enkeltpersoner. Hvis du ønsker at vi ikke skal fange opp disse dataene fra deg, kan du melde deg av her:


Dataportabilitet
Du har muligheten til å kreve personopplysningene dine utlevert i et strukturert, alminnelig anvendt og maskinlesbart format, og til å ta opplysningene med deg til en annen virksomhet. Dette gjelder kun opplysninger du aktivt har gitt fra deg.

Nyhetsbrev og SMS
Du kan abonnere på nyhetsbrev slik at du mottar e-post fra oss med inspirasjon og informasjon om Cinderella på cinderellaeco.com. Du kan abonnere på dette gjennom My Cinderella-profilen din, her kan du også melde deg av hvis du ønsker.

My Cinderella (App tilknyttet produktet) blir tilgjengelig fra 1. sept. 2018

Du har rett til å vite hva vi vet om deg
Du har rett til innsyn i hvilke personopplysninger vi har registrert på deg, og du kan når som helst ta kontakt med oss for å få en slik oversikt (personopplysningsloven §18, 1. ledd). Vi svarer deg senest innen 30 dager etter at du har tatt kontakt, og det er kostnadsfritt for deg. Vennligst bruk innsynsbegjæringen her hvis du ønsker å få tilsendt informasjonen vi har lagret på deg, og send inn til: personopplysning@cinderellaeco.com

Si gjerne i fra
Dersom du mener at vi har brutt personvernregelverket har du mulighet til å klage til Datatilsynet. Har du spørsmål om Cinderella Eco Solutions retningslinjer for personvern og/-eller personopplysningene, ring oss på 77 71 15 00, evt send en E-post: personopplysning@cinderellaeco.com

Opphavsrett
Innholdet på denne nettsiden er beskyttet av opphavsretten og tilhører Cinderella Eco Solution AS. ©

Informasjonen på denne nettsiden, inkludert tekst, bilder og lyd, må ikke reproduseres, endres, overføres eller lagres til annet enn private formål, eller der det er spesifisert. Å endre innholdet på denne nettsiden er strengt forbudt. Lovovertredelser forfølges.

Varemerke
De varemerkene som finnes på nettsiden tilhører Cinderella Eco Solution AS og er beskyttet av lov om varemerker. Det er ikke tillatt å bruke Cinderella-varemerker i papirform, digitalt eller i andre media.

Informasjonen på denne nettsiden kan inneholde tekniske og typografiske feil. Informasjonen kan endres uten forvarsel.

Sist oppdatert 280618